Κράτηση - Rosas Beach Studios στην Κεφαλονιά, Λουρδάτα

Κράτηση

Πριν προχωρήσετε στην συμπλήρωση της φόρμας αιτήματος κράτησης σας παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους κάτωθι όρους για να εξασφαλίσετε μια ευχάριστη εμπειρία.


To Rosa's Beach Studios απευθύνεται μόνο σε ενήλικες. Δεν δεχόμαστε κρατήσεις για άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών (βρέφη, παιδιά και εφήβους).

Δεν παρέχεται πρωινό γεύμα.

Κάθε studio είναι μονοχωρο, διαθέτει ένα διπλό και ένα μόνο κρεβάτι. Δεν διατίθενται επιπλέον κρεβάτια.

Σε κάθε studio επιτρέπεται η διαμονή σε έως 3 ενήλικες. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τον ακριβή αριθμό των επισκεπτών για τους οποίους θέλετε να κάνετε κράτηση κατά τη συμπλήρωση της Φόρμας Αιτήματος Κράτησης.

Η ώρα άφιξης είναι μετά τις 14:00 και η ώρα αναχώρησης είναι πριν τις 10:00. To αίτημα για αναχώρηση από το studio μετά τις 10:00 εξαρτάται από την διαθεσιμότητα και ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις.

Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να επιδείξουν ταυτότητα ή διαβατήριο κατά την άφιξη τους.​

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.

Το κάπνισμα απαγορεύεται μέσα στα studios.

Η διαμονή σας θα γίνει στον τύπο στούντιο που θα επιλέξετε μέσω της Φόρμας Αιτήματος Κράτησης. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν στην ενότητα κάθε τύπου δωματίου στην ιστοσελίδα μας είναι ενδεικτικές, δηλαδή δεν αναφέρονται στο συγκεκριμένο studio διαμονής σας. Η διάταξη, η διακόσμηση, ο συνδυασμός χρωμάτων επίπλων κ.λπ. μπορεί να διαφέρουν στο studio διαμονής σας συγκριτικά με τις ενδεικτικές φωτογραφίες.

ΦΟΡΜΑ AITΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες.

Email: rosasbeachstudios@gmail.com